Соціальну допомогу громадянам продовжують виплачувати на Черкащині

Соціальну допомогу громадянам продовжують виплачувати на Черкащині

Сьогодні буде проведено виплату певних видів соціальних допомог на загальну суму 7 236 573,46 гривень. Про це інформують на офіційній сторінці департаменту в соціальній мережі фейсбук. Соціально важлива тема виплати коштів родинам де проживають особам з інвалідністю з дитинства та дітям з інвалідністю, особи, які не мають права на пенсію, та особи з інвалідністю, що отримують виплату державної соціальної допомоги на догляд з питання тримається на контролі у відповідальних фахівців.

За словами директора департаменту Олега Гудзенка, кошти планують сплатити вже сьогодні :

Станом на 23 січня, у казначействі на реєстрації перебуває сума коштів 7 236 573,46 грн. За 5 видами виплат. Очікується погодження ДПІ щодо проведення видатків з відповідних бюджетних рахунків, що відкриті у казначействі. В разі погодження рахунків кошти будуть спрямовані на рахунки отримувачів завтра. – повідомив посадовець в коментарі журналісту нашого видання.

В департаменті інформують що станом на 10.00 в середу, 24 січня, 2018 року здійснюють погодження платіжних документів в УДКСУ м.Черкаси. Платежі будуть перераховані на установи банків до кінця дня.

Залиште коментар