Як організувати якісний відпочинок черкащан у Великодні свята, переймається міська влада

Як організувати якісний відпочинок черкащан у Великодні свята, переймається міська влада

Цього року парки Черкас можуть опинитися без звичних вже атракціонів та кіосків з кавою, морозивом тощо. Про таку ситуацію йшлося сьогодні на засіданні виконкому Черкаської міської ради, передає кореспондент «ПроГоловне».

Влітку минулого року міський голова Анатолій Бондаренко, переймаючись за безпеку в першу чергу дітей, дав доручення провести перевірку усіх атракціонів на безпечність. Директор КП “Дирекція парків” Володимир Стойко отримав догану від міського голови.

Як запевнив пан Стойко, перевірка показала, що жодних порушень виявлено не було, і тепер він оскаржує  цю догану в суді. Через судову тяганину він не має права підписати договори з підприємцями на новий сезон.

Тому сьогодні до членів виконкому звернулася представниця підприємців, які традиційно працювали в черкаських парках, надаючи містянам послуги з відпочинку: вони встановлювали батути, пересувні атракціони, тимчасові точки продажу кави, морозива та інших смаколиків тощо. Але цієї весни вони не зможуть цього робити, бо з ними не укладено договори.

 

Таким чином, черкаські парки залишаться без розваг, адже працювати незаконно ніхто не ризикне.

За пропозицією заступника міського голови Ігоря Волошина, члени виконкому зберуться сьогодні ще раз, о 12.30, аби розглянути саме це питання, а до того шукатимуть юридично правильні шляхи його розв’язання спільно з директорами департаментів та керівництвом КП «Дирекції парків».

Залиште коментар