У Черкасах розробляють економічну стратегію розвитку міста

У Черкасах розробляють економічну стратегію розвитку міста

3 грудня у Черкасах проводять секторальну стратегічну сесію на тему «Економіка». Цей захід є підсумовуючою частиною створення Проекту Стратегії Черкас до 2030 року.

Участь у заході беруть керівники та власники черкаських підприємств та бізнесів всіх сфер, потенційні інвестори та новатори, науковці, люди, які мають своє фахове бачення економічного розвитку міста Черкаси та бажають долучитися до його створення, депутати Черкаської міської ради, члени виконавчого комітету Черкаської міської ради.

Відкриваючи стратегічну сесію, заступник міського голови Ігор Волошин зазначив:

– Дуже добре, що є такі заходи. Це чудово, що ви всі тут зібралися і будете напрацьовувати Стратегію розвитку міста. Результати ваших напрацювань ми обов’язково будемо впроваджувати в життя.

Серед модераторів стратегічної сесії – Володимир Воробей – фахівець з залучення інвестицій, управління процесом інновацій, бізнес-моделювання, бізнес-стратегії, регіонального розвитку, координатор Ради Конкурентоздатності Львова та Олександра Скиба – керівник проектів Всеукраїнської громадської організації «Інститут «Республіка», коуч, фахівчиня у сфері стратегування та реалізації проектів в громадській сфері та бізнес-проектах.

Залиште коментар