На Черкащині жінка купила «євробляху» з перебитими номерами (фото)

На Черкащині жінка купила «євробляху» з перебитими номерами (фото)

25 січня до сервісного центру МВС Черкас звернулася власниця Volkswagen Golf, 2004 року випуску, жителька Шполи, щоб зареєструвати свій автомобіль. Про це повідомляє прес-служба РСЦ МВС у Черкаській області, йдеться на сайті «ІнфоМІСТ».

Жінка нещодавно придбала авто в Польщі та розмитнила згідно з чинним законодавством. Однак, після перевірки автомобіля по діючим реєстрам та огляду експертами сектору криміналістичного дослідження транспортних засобів Черкаського НДЕКЦ МВС України, було встановлено, що частина номера кузова перебита не в заводських умовах. У зв`язку з цим було викликано слідчо-оперативну групу Черкаського відділу поліції, яка і проводитиме подальшу перевірку виявленого факту.

До уваги потенційних покупців авто: для того, щоб вберегти себе від купівлі транспортного засобу із перебитими або переробленими номерами кузова чи двигуна, варто звертатися до сервісного центру МВС для оформлення безкоштовного електронного договору купівлі-продажу та подальшої перереєстрації. При цьому здійснюється експертний огляд автомобіля, метою якого є звірка ідентифікаційних номерів та перевірка реєстраційних документів.

Залиште коментар