На що у Черкасах будуть спрямовані кошти бюджету розвитку, розповів Анатолій Бондаренко (відео)

На що у Черкасах будуть спрямовані кошти бюджету розвитку, розповів Анатолій Бондаренко (відео)

Бюджет розвитку Черкас буде складати цьогоріч біля 400 млн. грн. Поки що він ще не розподілений, у міській раді зараз над цим саме працюють. Про це повідомив міський голова Анатолій Бондаренко у студії телеканалу «Антена».

– Із бюджету розвитку залучили близько 100 млн. грн. до загального фонду. Те, що ми могли витратити на 3 дороги, 20-30 одиниць техніки, буде спрямовано «на проїдання», – зазначив мер.

За його словами, на перехідні об’єкти буде спрямовано близько 200 млн. грн. Це бульв.Шевченка, вул.Героїв Дніпра та інші перехідні об’єкти у галузі освіти, медицини, культури, спорту, які потрібно закінчувати.

– З нових об’єктів, які я хочу, щоб депутати підтримали: це реконструкція Долини троянд. Будівельна компанія «Надія» взяла участь у міжнародному конкурсі реконструкції деяких культурних пам’яток м.Черкаси, в т.ч і Долини троянд, щоб дійсно зробити проект, який буде окрасою нашого міста, і потім його втілити. Ми б хотіли зробити, в першу чергу, сцену на воді для виступів музикантів, молодіжних та дитячих колективів. Хочу, щоб Долина троянд стала осередком відпочинку наших жителів міста. «Юність» теж хотілося б реконструювати і відремонтувати тротуари по бульвару Шевченка у напрямку 700-річчя, – сказав Бондаренко.

За його словами, планів багато, але втілити усе у цьому році не вдасться. Проте міська влада намагатиметься витратити бюджетні кошти з максимальною користю для громади.

Залиште коментар