Черкащанин викрав скутера та продав знайомому

Черкащанин викрав скутера та продав знайомому

На Уманщині з території домоволодіння чоловік викрав скутер, який в подальшому продав своєму знайомому. Про це повідомляє прес-служба ГУНП в Черкаській області.

До поліції міста Умані від місцевого жителя надійшло повідомлення про крадіжку його скутера. На місце події було направлено слідчо-оперативну групу. Потерпілий розповів поліцейським, що вранці він поїхав у відрядження, а повернувшись ввечері додому виявив відсутність свого скутера «Хонда Діо», який був припаркований поблизу будинку на території домоволодіння.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами оперативники встановили особу зловмисника, ним виявився житель одного з сіл Уманського району. Крадія відшукали. Правоохоронцям чоловік розповів, що проходячи в нічний час по одній з вулиць міста, він вирішив зайти на територію одного з домоволодінь, щоб щось викрасти. В дворі поруч з будинком він побачив скутер, який непомітно викотив з двору. Прокотивши скутер ще декілька метрів завів його шляхом замкнення проводів запалювання, та поїхав за місцем свого проживання. Після чого зловмисник продав скутер своєму знайомому, а отримані гроші витратив на власні потреби.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

Залиште коментар