Ідею “батьківщинівця” підтримали у ЧДТУ

Ідею “батьківщинівця” підтримали у ЧДТУ

Ідею депутата Черкаської міської ради від “Батьківщини” Юрія Тренкіна про створення у Черкасах логістичного центру схвалили керівництво та викладачі Черкаського Державного технологічного університету. Про це “батьківщинівець” написав на сторінці у “Фейсбук“.

“Дуже приємно коли моя ідея щодо майбутнього Черкас як міжнародного логістичного центру знайшла схвальну підтримку серед керівництва та викладацького складу університету, який я в свій час закінчив (ЧДТУ). На запрошення ректора Олег Григор та кафедри транспортної технології провели круглий стіл та обговорили шляхи втілення даної ідеї в життя.

Дуже приємно що рідний університет розвивається, відкриваються нові кафедри та спеціальності, які дійсно необхідні та дефіцитні. За результатами круглого столу намітили ряд практичних заходів щодо співпраці університету та бізнесу, шляхи мотивації студентів та їх зацікавленості новими професіями з подальшим працевлаштуванням. Приємно бачити зацікавленність керівництва в майбутньому своїх випускників це дійсно европейський підхід, дати державі потрібних, якісних спеціалістів, а не гнати плани в кількісних, а не якісних показниках!”, – пише Юрій Тренкін.

Залиште коментар