Троє черкащан організували підпільний цех з виробництва алкоголю

Троє черкащан організували підпільний цех з виробництва алкоголю

Працівники обласного управління захисту економіки, слідчого управління поліції та прокуратури викрили організаторів та осіб, задіяних у підпільній діяльності. Вони саме реалізовували чергову партію фальсифікату.

Підпільне виробництво організували троє мешканців Черкас, повідомляє “Вичерпно” з посиланням на прес-службу Нацполіції. Цех знаходився в одному з гаражних кооперативів міста, де виготовляли та зберігали алкогольну продукцію. Реалізовували сурогат у 5-ти літрових поліетиленових пляшках на території регіону та сусідніх областей. Для виготовлення продукції використовували спирт та воду. Щомісячна потужність виробництва – 4-5 тонн.

У рамках кримінального провадження, відкритого слідчим управлінням поліції Черкаської області, оперативники задокументували кожен злочинний крок фігурантів справи від виготовлення до реалізації алкогольної продукції сумнівної якості.

Оперативники Управління захисту економіки в Черкаській області Нацполіції, слідчі Головного управління обласної поліції за процесуального керівництва прокуратури області провели санкціоновані обушки у підпільному цеху, за місцем мешкання фігурантів справи та їхніх автомобілях.

Правоохоронці вилучили 28 тисяч гривень, 1,5 тонн готової до реалізації алкогольної продукції сумнівної якості та зброю без дозвільних документів.

Наразі встановлюються канали поставки спирту та коло осіб, які також можуть бути задіяні у підпільному виробництві та реалізації алкогольної продукції.

Залиште коментар