Зброю та наркотики вилучено у жителя Черкаського району

Зброю та наркотики вилучено у жителя Черкаського району

Зброю та наркотики поліцейські виявили під час санкціонованого обшуку в автомобілі чоловіка. Речові докази вилучено, відкрито кримінальне провадження.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Черкаської області.

У 29-річного жителя одного із сіл Черкаського району під час санкціонованого обшуку в автомобілі було виявлено пристрій кустарного виробництва схожий на револьвер та 5 набоїв до нього калібру 5,6 мм. Окрім того під сидінням автівки поліцейські виявили згорток з подрібненою коноплею, а також 13 згортків з амфетаміном та електронні ваги.

Речові докази вилучено та направлено на проведення експертиз. Продовжується слідство по кримінальному провадженню, яке розпочате за частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами), а також вирішується питання про відкриття кримінального провадження за частиною 1 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Проводиться слідство.

Залиште коментар