Команда Черкаської області посіла шосте місце на Всеукраїнській спартакіаді

Команда Черкаської області посіла шосте місце на Всеукраїнській спартакіаді

Днями у місті Чорноморськ (Одеська область) завершилися змагання фінальної частини VІІ Всеукраїнської Спартакіади 2018 року серед депутатів Верховної Ради України, обласних, районних, міських, сільських та селищних рад.

Про це пише “Чемпіон“.

Відмінно підготовлена спортивна база міста Чорноморськ, зокрема Палац спорту «Юність», стадіон зі штучним покриттям ЗОШ №4, спортивний зал для гри у настільний теніс ЗОШ №7, шахово-шашковий клуб морського порту, в якому проводяться найпрестижніші міжнародні турніри сприяли проведенню змагань на високому професійному та організаційному рівні, що дозволило учасникам сімнадцяти команд областей України показати високі спортивні результати.

З перших стартів Спартакіади відчувався високий рівень готовності та спортивної майстерності учасників змагань, а також потужна мотивація збірних команд на здобуття перемоги в загалькономандній першості а учасників у досягненні результатів в особистих змаганнях.

В індивідуальних видах депутат Потаської сільської ради Маньківського району Лариса Килимниченко вдруге виборола абсолютну перемогу в змаганнях із шахів, високе п’яте місце у змаганнях з шашок виборов депутат Христителівської сільської ради Чорнобаївського району Михайло Кожушний, а Світлана Шмалій депутат Паланської сільської ради Уманського району, зайняла шосте місце у змаганнях з шашок, на жаль нижче своїх можливостей виступив у змаганнях з шахів Олег Бунь депутат Чигиринської міської ради, на високому рівні провів змагання з настільного тенісу Володимир Сушкета, депутат Іванівської сільської ради Уманського району.

Команда з футзалу посіла шосте місце, волейболісти здобули восьме місце.

За підсумками загальнокомандної першості команда Черкаської області набравши 356 очок зайняла шосте місце серед сімнадцяти збірних команд областей.

Чемпіонами четвертий рік поспіль стали депутати Івано-Франківської області випередивши команди Сумської та Житомирської областей.

Світлини управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА, за інформацією ЧО ФСТ «Спартак»

Залиште коментар