Цікаві події на цих вихідних анонсували черкащанам

Цікаві події на цих вихідних анонсували черкащанам

Добірку цікавих заходів підготувала «Нова Доба». Тож не пропустіть цікаві фестивалі та перегляньте нові експозиції або ж насолодіться звуками чудової музики!

7 липня

У Черкаському художньому музеї цими вихідними черкасьці матимуть змогу переглянути персональну виставку Івана Фізера «Молитва за Україну»! Ювілейна експозиція презентує понад 120 робіт, більшість з яких демонструються вперше! На виставці представлені графічні аркуші, скульптурні портрети та композиції, виконані у різних матеріалах і техніках. Центральну арку формують портрети Т. Шевченка, І. Мазепи та Б. Хмельницького, нижчеякихрозгорнутосюжетифілософсько-образноїінтерпретаціїгероїчноговойовничогоминулого та сучасності. Доповнює цю картину скульптура янгола, що склав руки у молитві. Поспішіть побачитицю красу!
Час: 10:00-17:00
Запрошуємо черкасців переглянути виставку живопису Ольги Плетінь та Тетяни Кіценко. Чудові краєвиди не залишать вас байдужими.
Час: 10:00-17:00
Також, ви можете переглянути експозицію живопису «Україна у променях Західного сонця» Романа та Надії Федини. Різнобарв’я та енергетика Гуцульщини чекають на вас!
Час: 10:00-18:00
Окрім виставок, ви матимете взяти участь у майстер-класі з малювання на склі.
Цей невеличкий досвід дозволить відчути себе не просто художником, а й творцем, щоволодієспецифічним «кінематографічним» відчуттям. Цей захід корисний для діток тим, що малювання на склі розвиває уяву, образне мислення, надихає на створення власного творчого світу.
Вартість: 30 грн
Час: 13:00
Довідковаінформація за телефоном 33-46-81
Адреса: вул. Хрещатик, 259

«Нова Доба» пропонує черкасцям завітати до Обласного краєзнавчого музею на першу персональну виставку Ірини Петрик «Вовняні барви». Майстриня працює в техніці фелтінг (валяння вовни – особлива техніка рукоділля в процесі з якої створюється малюнок на тканини або об’ємні іграшки). Тож приходьте і перегляньте дива-витвори, які створила пані Ірина.
Цими вихідними рекомендуємо вам переглянути виставку «Морська душа Черкащини». Наш край має давні морські традиції, земляки з давніх часів ходили в морські походи, служили на флотах і працювали на суднах, відстоювали свободу українського народу під час бойових дій на морях і на суходолі.
Час: 10:00-11:00
Також ви зможете поексперементувати і помалювати крупами, створити власну магію квітів у купальському вінку. Спеціально до свята Івана Купала! Приходьте на цей тематичний майстер-клас і дізнайтеся, який же він – цвіт папороті?!
Час: 13:00-14:00
Адреса: вул. Слави, 1

Юних кулінарних експериментаторів запрошуємо взяти участь в майстер-класі «Школи маленьких кухарів» і створити свій шедевр – солодку піцу з ягодами та коктейль Сейдж Романс. Захід відбудеться в «Наше кафе».
Час: 12:00
Вартість: 70 грн
Адреса: бульв. Шевченка, 385

Не пропустіть цими вихідними один із наймасштабніших заходів цього літа – фестиваль нескореної нації «Холодний Яр». На вас чекає музична та гутіркова сцена, спортивні змагання, дитячий майданчик, лекції з історії та висвітлення тематичних історичних виставок, військова локація. На території фестивалю діє наметове містечко.
Вартість: безкоштовно
Місце: с. Грушківка, Кам’янського району (урочище Холодний Яр)

Не менш цікавим буде липневий фестиваль «Час жінки»! На вас чекає консультація одних із найкращих спеціалістів України: психолога, сексолога, імідж-стиліста, фітнес-тренера, дієтолога, викладача акторської майстерності, візажиста, косметолога та фотографа. Приходьте і знайдіть відповіді на всі ваші злободенні жіночі питання.
Час: 10:00
Адреса: вул. Небесної сотні, 3.

Міні-фест «Чашка кави. Че» – це можливість відпочити у легкій і творчій атмосфері! Черкасці зможуть насолодитися разом з іншими учасниками сонцем, спокоєм, улюбленою книгою, активними іграми, а також ви зможете сплести вінок або намалювати красу, яка вас оточує. Увечері вас чекатиме музика, задушевні розмови біля вогнища.Із собою мати: килимок/простирадло/каремат; захист від сонця та комарів, воду, їжу, яка не псується, предмети для дозвілля (книги, музика) та чудовий настрій.

Літо в розпалі, тому необхідно дбати про здоров’я і підтримувати себе в чудовій фізичній формі. Тож «Нова Доба» пропонуєвідвідатичеркасцямзаняття на природі «Дихаємо і худнемо»! Це авторський проект Вікторії Котової. Програма розрахована на будь-який вік. Тренери: Тетяна Гальченко, Аліша Швець, Вікторія Котова.
Вартість: 100 грн., дітям до 12 років – 50 грн.
Адреса: Долина троянд, білязалізного птаха.

Поціновувачів черкаської молодіжної музики запрошуємо на концерт-презентацію гурту «Шановні пішоходи»! Вже о 20-тій ви зможете почути чудову мелодію, яка лине із самих сердець солістів!
Вартість: 50 грн.
Місце: PROtestтеатр_студія

Цієї суботи ви зможете перевірити свої інтуїтивні вміння та навички спостереження. Адже на вас чекає гра «Mafia» в клубі науки Quark.
Реєстрація обов’язкова! Тел.: 38 063 83 555 85
Час: 16:00-20:00
Ціна: 50 грн
Адреса: вул. Остафія Дашкевича, 19

Запрошуємо вас взяти участь у 6-му етапі чемпіонату I-ї Любительської ліги з боулінгу! Випробуйте свої сили і покажіть на що здатні!
Реєстація: 8:30
Місце: боулінг-клуб «LUCKYSTRIKE», бульв. Шевченка, 208/1, 4 поверх, ТРЦ «Любава».

«Нова Доба» рекомендує стати частиною чемпіонату України з аматорського картингу!
Учасниками змагань можуть стати всі охочі. А переможець всього Чемпіонату отримає статус “найсильнішого пілота українського хобі-картингу” та поїде на відпочинок у Буковель.
Час: 12:00
Адреса: вул. Козацька, 9, р-н Річпорт (Картинг-Пейнтбол клуб в Черкасах).

Запрошуємо вас на літню вечірку року –«ШортоTrend» в «MANHATTAN»! На вас чекають запальні койотки, веселі танці та чимало цікавих, нових знайомств!
Адреса: бул. Шевченка, 208/1

Продовжити нічну пригоду ви зможете в «111.сlub» на вечірці «OnlyFusion».
Вартість: чоловікам – 100 грн, дівчатам вхід безкоштовний.
Час: 18:00
Адреса: вул.Хрещатик, 255

8 липня

Запрошуємо юних черкащан разом із батьками переглянути виставу «Лисичка, котик і півник» в Черкаський академічний театр ляльок. Що ж чекає на цих співочих героїв? Пориньте в ці мандри театру разом із своїми дітьми!
Час: 11:00
Ціна: 25 грн
Адреса: вул. Небесної Сотні, 4

Всіх юних кухарів та охочих познайомитися зі світом кулінарії чекають на у «Нашому кафе» для приготування вареників з малиною та малиновий мілк-шейк. Розвивай свої кулінарні здібності та наїдайтеся досхочу!
Час: 12:00
Ціна: 70 грн
Адреса:бульв. Шевченка, 385

У цю неділю вас чекає цікавий майстер-клас «Польові квіти»! Ви зможете створити власну картини-листівку із зерен та круп, а також дізнатися про варіації символічних значень квітки в історії народів світу.
Вартістьдорослі – 30 грн, діти – 20 грн.
Запис по телефону: 0970983676
Адреса: Обласний краєзнавчих музей, вул. Слави, 1

Цієї неділі проведіть «Арт-вікенд» разом із своїми дітьми. На вас чекає майстер-клас зі створення корабликів, а також ви можете завітати до лабораторії фарб у ТРЦ «Любава». Лектор: Наталя Носко навчить робити кораблик з дерева та матеріалів для декору!
Час: 15:00
Адреса: бул. Тараса Шевченка, 208/1

Щонеділі клуб йоги «Дхарма» проводить колективну практику мантри «Ом»! Запрошуємо відкрити для себе звуки Всесвіту і на власному досвіді відчути ефект від практики.
Місце: чайник будинок «Тін Лун», вул. Гуржієвська 58.

Пропонуємо всім охочим взяти участь в «АтмА-медитації». У програмі заплановано ознайомлення із поняттям медитації, а також практична частина – класична медитація з концентрацією на диханні та музична медитація на звуках етно-інструментів (тибетські чаші, барабани джембе). Заняття проводять: Руслан,Олександр та Оксана Негода.
Час: 10:00
Вартість: 50 грн.
Адреса: вул. Добровольського,1, оф.112-а

Для тих, хто полюбляє настільні ігри є добра новина – під час гри «Синя валіза» в бібліотеці ім. Симоненка кожен учасник зможе спробувати себе у різноманітних іграх. Це чудова можливість отримати новий досвід і познайомитися з іншими учасниками.
Адреса: вул. Надпільна, 285

Поціновувачів інструментального мистецтва «Нова Доба» запрошує прослухати популярну музику у вуличній інтерпретації 50-60-х років, танго, вальс, фокстрот та джаз у сквері перед Будинком Рад. Своїми піснями вас радуватиме колектив духового оркестру під керівництвом заслуженого працівника культури України Володимира Бреславського.
Час: 18:00-19:00
Західбезкоштовний

Нагадаємо, що у кафе «Servant» щовівторка, щочетверга та щонеділі можна насолодитися живою музикою у стилі lounge.
Адреса: вул. Гоголя, 242

Музично-розважальну програму від резидента клубу «DJ Nazar» можна почути в ресторан-клубі у «Reflection». Ви зможете скуштувати смачні страви і міцні напої, а також пограти у більярд

Цими вихідними в кінотеатрах черкасці зможуть переглянути:

Кінострічний для сімейного перегляду
:

«Суперсімейка 2» – історія про шпіонів продовжується! Як голова сімейста буде справлятися з дітьми поки Еластік виконуватиме секретні завдання уряду? І які нові суперздібності матиме їх маленький син? Перегляньте цю захопливу історію! Не пожалкуєте!

«Великий злий лис та інші історії» – сільське життя сповнене неймовірних подій і пригод! Наприклад, одного разу лелека,щопролітав, «підкив» кролику і поросяті дитинку з проханням доставити його за адресою. В іншій день лисеня мимоволі стає квочкою для трьох курчат, які кличуть його мамою і вимагають турботи. А вже як справа доходить до Різдва, тут веселощі охоплюють всю ферму і навколишні ліси.

Кінострічки 16+:

«Без сну» – цей фільм зацікавить улюбленців жахливчиків. Головні герої потрапляють в закинуту психіатричну лікарню аби підготувати театральну виставу «Несплячі». Б’янка дуже хоче зіграти головну роль у прийдешній виставі та готова на все піти заради цього. Проводячи чимало часу в покинутій психіатричній лікарні, вона починає вірити у привидів і монстрів. З нею коятья містичні речі. Та чи готова вона перейти межу заради ролі?

«Людина мураха та Оса» – бойовик із супергероями. Які ж пригоди чекають на Чоловіка-Мураху та Осу, яка вміє змінювати свої розміри й інших предметів.Обов’язково передивіться цю кінострічку!

«8 подруг Оушена» – як виявилося, у відомого нам крадія-професіонала є сестра! Тривалий час вона планує найбільше пограбування в її житті, тому зібрала одну із найкращих команд-злодіїв. Мета – викрасти 150 мільйонів доларів діамантами. Чи вдасться їм задумане?

«Ти квач» – цікава комедія про п’ятьох університетських друзів, які щороку збираються, щоб пограти в «квача без правил», ризикуючи своїм життям, роботою та стосунками. Цього року гра співпадає з весіллям одного з непереможних гравців, тож він може стати легкою мішенню. Але хлопець знає,що друзі йдуть по його душу і… він готовий!

«Сікаріо 2» – для любителів бойовиків цей фільм просто знахідка. Адже у кінострічні розгортається справжня війна. Спочатку боротьба повинна була розпочатися з мексиканськими кортелями, але головний герой розпочав її з урядом, тому має переховуватися і рятуватися – «по цей бік кордону удача не ходить» – сказав головний герой. Чим же закінчиться ця небезпечна гра?

«Світ Юрського періоду 2» –одна з найочікуваніших історій знову на екранах! Які цікавинки приготував режисер? Фільм з’явиться за 25 років після виходу першої частини стрічки Стівена Спілберга. Тож перегляньте і з’ясуйте на скільки небезпечніші стали динозаври і як люди боротимуться із ними!

Дар’я Роженкова

Залиште коментар