Три слогани придумали для Черкащини

Три слогани придумали для Черкащини

Бренд та його складові, вплив на розвиток й упізнаваність регіону обговорювали на четвертому туристичному форумі Черкащини. Тут презентували топ-3 слогани області. Кращий з них пропонують обрати громаді. Досвідом з брендингу ділилися гості з Дрогобича, Києва та Тернополя.

Одним з ключових елементів бреду є слоган. Обирали його через конкурс з понад 230 пропозицій, які надійшли від жителів області. Нині ж пропонують визначити кращий з відібраних комісією Топ-3. Зокрема: «Черкащина – місце сили», «Черкащина – земля переможців» та «Черкащина – тут починається Україна». Варіанти слогану ви можете переглянути у відео нижче:

Допомагатиме в організації та проведенні голосування через СМС та он-лайн Інститут «Республіка». З ним Департамент регіонального розвитку ОДА підписав меморандум про співпрацю.

– У цій роботі важлива консолідація зусиль влади, громади та бізнесу, – відзначає керівник КП «Туристично-інформаційний центр м. Дрогобич» Ігор Чава. – Адже якщо такий проект робила якась одна сторона, інша би її ігнорувала. Нам вдалося об’єднатися заради спільної мети: змінити Дрогобич. Три роки тому про Дрогобич знали лише, що тут погані дороги, хоча це глобальна проблема для України. Нам же вдалося сказати про свою унікальність, адже «у ньому вся сіль».

Дрогобичани надавали консультації Черкащині в роботі над брендом. Твердять, головне – побачити весь регіон. Тут є цікаві локації: Холодний Яр, каньйони, національні парки, цікаві міста. І навіть якщо місто здається посереднім, у ньому живуть люди, які захоплюють своєю любов’ю до своєї малої батьківщитни, його локацій.

За інформацією пресслужби Черкаської ОДА.

Залиште коментар