На минулому тижні автодорожники ремонтували 9 доріг державного значення

На минулому тижні автодорожники ремонтували 9 доріг державного значення

Минулого тижня роботи проводилися на автодорогах М-05 Київ – Одеса, М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка, Н-01 Київ – Знам’янка, Н-02 /М-06/ — Кременець — Біла Церква — Ржищів — Канів — Софіївка, Н-16 Золотоноша – Черкаси – Сміла – Умань, Р-10 /Р-09/ – Черкаси – Чигирин – Кременчук, Р-71 Одеса – Іванівка – Ананьїв – Піщана – Хащувате – Колодисте – Рижавка – /М-05/.

Як повідомила пресслужба  Служба автомобільних доріг у Черкаській області, крім ямкового ремонту, на автодорогах державного значення проводяться роботи з прибирання сміття та вирубки порослі у смугах відведення, планування узбіччя, очистка водопропускних труб, ремонт бар’єрного огородження, прибирання автопавільйонів громадського транспорту, встановлення нових дорожніх знаків та інші роботи.

На замовлення Служби автомобільних доріг у Черкаській області підрядні організації продовжують роботи з ліквідації ямковості та деформацій дорожнього покриття на дорогах державного значення.

Роботи з ямкового ремонту на дорогах Черкащини проводяться гарячою асфальтобетонною сумішшю, влаштовується вирівнюючий шар асфальтобетону, а також струменевим методом.

Роботи з ліквідації ямковості – це тимчасовий вимушений захід, який застосовується для усунення деформацій покриття, для забезпечення безпечного руху автотранспорту та захисту дорожнього одягу від подальшого руйнування.

Шановні водії, будь ласка, проїжджаючи повз бригади аварійного ремонту, будьте обережні та знижуйте швидкість.

Служба автомобільних доріг у Черкаській області просить всіх учасників дорожнього руху бути уважними у місцях проведення дорожніх робіт і неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху. Особливо закликаємо не ігнорувати попереджувальні дорожні знаки, та завчасно знижувати швидкість руху свого транспортного засобу перед ними. Просимо всіх учасників дорожнього руху бути максимально уважними та обережними в місцях проведення ремонтних робіт. Обирайте безпечний швидкісний режим та не здійснюйте небезпечних маневрів, проїжджаючи ділянки доріг, вражені ямковістю.

Служба автомобільних доріг у Черкаській області у черговий раз звертає увагу водіїв та жителів населених пунктів області на необхідність дотримання правил поводження з побутовими відходами у смугах відводу автомобільних доріг, на узбіччях, зупинкових майданчиках та у місцях відстою автотранспорту.

Служба автодоріг області нагадує, що дорога – це не сміттєзвалище, а дорожні підрядні організації не є спеціалізованими підприємствами з утилізації та переробки відходів.

 

Залиште коментар