Смілянське лісництво визнали найкращим в Україні

Смілянське лісництво визнали найкращим в Україні

Смілянське лісництво ДП «Смілянське лісове господарство» Черкаського обласного управління лісового та мисливського господарства – переможець конкурсу Товариства лісівників України на краще лісництво за результатами роботи у 2017 – 2018 роках. Про це повідомляє прес-служба установи.

Мета конкурсу, що проводився, – розвиток і підтримка творчої ініціативи працівників державних лісогосподарських підприємств, спрямованої на збереження, розширене відтворення, покращення стану лісів, ефективне виконання функцій покладених на лісництво, як структурний підрозділ державного лісогосподарського підприємства.

Днями були оголошені результати конкурсу Товариства лісівників України на краще лісництво за результатами роботи у 2017 – 2018 роках. Відповідно до положення про щорічний конкурс Товариства лісівників України на краще лісництво на другий етап конкурсу за підсумками роботи лісництв у 2017 – 2018 роках від Волинської, Донецької, Житомирської, Кіровоградської, Луганської, Сумської, Харківської, Хмельницької, Черкаської, Чернігівської та Чернівецької обласних рад Товариства лісівників України було подано 11 лісництв лісогосподарських підприємств.

Залиште коментар