Черкащанка отруїлася консервованими грибами

Черкащанка отруїлася консервованими грибами

16 лютого був зареєстрований випадок отруєння дикорослими грибами. 32-річна жителька Умані вживала консервовані опеньки домашнього приготування, які були зібрані восени у лісі у Тернопільській області. Про це повідомляє прес-служба ДУ «Черкаський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України».

Перші симптоми отруєння (нудота, блювота, біль у животі, діарея) з’явились через 3 години після вживання грибів. Машиною швидкої медичної допомоги постраждала доставлена до Уманської міської лікарні та госпіталізована.

Фахівцями обласного лабораторного центру проведена роз’яснювальна робота з членами родини хворої. Про випадок отруєння грибами повідомлено Головне Управління Держпродспоживслужби в Черкаській області для застосування заходів в межах повноважень.

Залиште коментар