Черкащани вкотре вибороли нагороди на Міжнародному конкурсі ресторанних технологій

Черкащани вкотре вибороли нагороди на Міжнародному конкурсі ресторанних технологій

Учні ДНЗ “Черкаське вище професійне училище” посіли призові місця у Міжнародному конкурсі ресторанних технологій “BestCookFest” у різних номінаціях. Ставати переможцями їм вдається вже третій рік поспіль.

Цьогоріч заклад освіти та галузь прославили Ярослав Недбайло, який отримав срібну медаль у номінації “Страви з птиці”, та Катя Терещенко, що здобула “срібло” у номінації “Сучасна кухня”. Про це йдеться на сайті «ІнфоМІСТ».

Учні Черкаського ВПУ змагалися зі студентами навчальних закладів Києва, Харкова та Ужгорода. Участь у конкурсі також взяли представники з Азербайджану, Туреччини та Сербії.

Залиште коментар