Черкаські кухарі вразили журі чемпіонату з кулінарного мистецтва (Фото)

Черкаські кухарі вразили журі чемпіонату з кулінарного мистецтва (Фото)

Учні ДНЗ “Черкаське вище професійне училище” підкорили журі Чемпіонату України з кулінарного мистецтва, який проходив 17-19 травня в Києві.

Організаторами заходу виступили Асоціація кулінарів України та Асоціація шеф-кухарів України. В них прийняли участь понад 100 кухарів з різних регіонів, кожен з них старався здивувати вишуканим смаком та феєричною презентацією страви.

Чемпіонат України з кулінарного мистецтва і сервісу пройшов за правилами Всесвітньої Асоціації Кулінарних Союзів (WACS). Для суддівства запросили не лише відомих українських кулінарів, а й кращих європейських майстрів.

Змагання проводилися в двох категоріях: юніори віком до 23 років та професіонали.

Неронова Альона та Недбайло Ярослав виступали в номінації “Оригінальна етнічна основна страва”.

Смак гречаних налисників з оригінальною начинкою, сучасна подача страви допомогли Нероновій Альоні здобути срібну медаль. Недбайло Ярослав готував національну українську страву зі свинини “Шпундра” та отримав Диплом учасника чемпіонату. За відведені 45 хвилин учні приготували та презентували по 2 порції страви.

Учні отримали величезний заряд кулінарного драйву, були присутні на великій кількості майстер-класів, ознайомилися з новинками в кулінарії.

 

Залиште коментар