Меню за рецептами відомого кулінара пропонують у одній з сільських шкіл Черкащини

Меню за рецептами відомого кулінара пропонують у одній з сільських шкіл Черкащини

Печеня “Три види овочів”, курячий шніцель, картопляні галушки, запіканка “МАК енд чиз” і це далеко не весь перелік смачних та корисних для здоров’я школярів страв, які відтепер готують у їдальні Білозірської школи на Чекащині.

Про це повідомила пресслужба Черкаської ОДА.

Меню оновили за рецептами українського кулінарного експерта, шеф-кухаря, бізнесмена, телеведучого Євгена Клопотенка.

У меню  опорного навчального закладу Білозірської ЗОШ також додали “Чахохбілі”, “Болоньєзе”, курячі нагетси та стіки, овочева “Паелья” та інші страви.

За словами працівників їдальні ці страви – цілком здорова, поживна та смачна їжа. Тут менше солі, цукру, але  більше спецій та соусів, виготовлених на основі овочів.

Залиште коментар