На Черкащині порахували кількість вироблених харчів за 2017 рік

На Черкащині порахували кількість вироблених харчів за 2017 рік

Головне управляння статистики в Черкаській області порахувало кількість вироблених харчів на Черкащині, пише “Дзвін”.

Так, на підприємствах з виробництва харчових продуктів і напоїв в січні–квітні 2017р. вироблено 1,1 тис.т м’яса свіжого чи охолодженого великої рогатої худоби,  458 т м’яса свіжого чи охолодженого свиней, 87,5 тис.т м’яса свіжого чи охолодженого свійської птиці, 394 т виробів ковбасних, 27,6 тис.т олії соняшникової нерафінованої та її фракцій (крім хімічно модифікованих),  2,0 тис.т масла вершкового, 856 т сиру свіжого неферментованого (недозрілого і невитриманого; уключаючи сир із молочної сироватки та кисломолочний сир), 6,3 тис.т сирів жирних, 40,2 тис.т борошна, 19,3 тис.т круп, 8,1 тис.т хліба та виробів хлібобулочних нетривалого зберігання, 1,3 млн.дал горілки з вмістом спирту не більше 45,4%, 337,7 тис.дал пива солодового (крім пива безалкогольного і пива з вмістом алкоголю не більше 0,5%), 1,0 млн.дал напоїв безалкогольних.

Залиште коментар