На Катеринопільщині підвищилися ціни на м’ясо

На Катеринопільщині підвищилися ціни на м’ясо

Довгоочікуване свято Святої Трійці та три вихідні вплинули на стрімке подорожчання продуктів на ринках Черкащини. Особливо відчутно подорожчало м’ясо. Про це кореспондент сайту «Економіка сьогодення» дізнався, побувавши на Катеринопільському ринку.

Наразі на центральному ринку Катеринополя свинячий балик (вирізка) коштує 120 грн. за кілограм (минулого тижня можна було купити за 75 гривень), прібрина – 95 грн, (коштувала – 55 грн. за кіло).

Кілограм ошийка, який минулого тижня коштував 60 гривень, нині можна придбати за 110 гривень.

Улюблене українське сало відтепер не всім по кишені. Те, що кілька днів назад коштувало 40 гривень за кілограм, нині – 60 грн.

Живі поросята можна придбати за 2000-2500 гривень, а ще недавно були по 1000-1500 грн.

Покупці скаржаться, що таких високих цін  на свинину ще не було.

Залиште коментар