У березні черкасці частіше купують житло до $ 25000

У березні черкасці частіше купують житло до $ 25000

У березні 2017 року, при покупці квартири в новобудовах Черкас, покупці вибирають житло в будинках, які вводяться в експлуатацію. Як повідомив порталу Domik.ua агент з продажу нерухомості АН «Фортуна» Святослав Федоренко , ціни на нерухомість в Черкасах в березні 2017 року, залишилися на рівні 2016 року.

 

Купівельний попит спрямований на одно- і двокімнатні квартири, як в старому житловому фонді, так і в новобудовах. Трикімнатне житло клієнти не вважають за краще в зв’язку з високими тарифами на оплату ЖКГ Черкас.

У березні 2017 року найбільш часто покупці купують житло в Черкасах в середньому ціновому діапазоні до $ 25000.

«Вимоги покупців до квартир в будинках старого житлового фонду і в новобудовах – однакові. Серед найбільш поширених варто виділити – якісний ремонт в квартирі, зручну транспортну розв’язку і наявність наземного паркінгу поруч з домом », – розповів Святослав Федоренко.

Брокер зазначає, що клієнти також хочуть купувати квартири на середніх поверхах будинку і поблизу від об’єктів соціальної інфраструктури.

За даними ріелторів Черкас, при продажу квартир, власники готові до торгу. Найчастіше власник квартири готовий до поступки, за умови термінового переїзду. Середній розмір знижки може досягати 20% від загальної суми. Період продажу житлової нерухомості, при цьому, в середньому становить від 2 до 3 місяців.

Найбільш привабливими для покупців залишаються квартири в будинках, розташованих в центрі і наближених до нього районах – Південно-західний, Митниця, Сєдова. Житло на вулиці Луначарського не користується популярністю серед покупців, в зв’язку з незручною транспортною доступністю і віддаленістю від центру міста.

Залиште коментар