У одній із кав’ярень Черкас проведуть майстер-клас із приготування кави

У одній із кав’ярень Черкас проведуть майстер-клас із приготування кави

У Черкасах запрошують на майстер-клас із альтернативного способу заварювання кави. Цієї неділі, 1 жовтня, в одній із кав’ярень міста проведуть «кавовий» воркшоп “Пуровер: як це робиться”.

Про це пише “ГромЧе”.

На майстер-класі розкажуть історію пуровера, поділяться способами приготування кави та розкриють секрети вибору зерен для якісного напою. Також у кав’ярні цього разу виступить власниця кафе «Білий кролик» Анастасія Рубежанська.

“Ми будемо проводити подібні заходи двічі на місяць. На свої майстер-класи ми обов’язково запрошуємо одного титулованого гостя з теми заходу. Спільно з нашими баристами він розповідає і демонструє свою майстерність”, – засновник проекту Cult Coffee Вадим Рогуляк.

Додамо, що пуровер – це один із способів заварювання кави. За цим методом, гаряча вода проходить через мелену каву, яка знаходиться у спеціальній ємності з паперовим фільтром.

На захід запрошують поціновувачів кавових напоїв. У процесі навчання гостей обіцяють пригостити кавою від майстра.

Майстер-клас “Пуровер: як це робиться” відбудеться у Черкасах у неділю, 1 жовтня, о 12:00 у кав’ярні Cult Coffee ( бул. Шевченка, 195). Вхід вільний.

Залиште коментар