Як харчуватися під час застілля, щоб не погладшати? Поради відомої спортсменки

Як харчуватися під час застілля, щоб не погладшати? Поради відомої спортсменки

Черкаська бодібілдерка Оксана Оробець розповіла, як харчуватися під час святкового застілля, аби не зашкодити організму і не набрати зайвих кілограмів.

Кілька порад вона опублікувала у Facebook, пише zmi.ck.ua.

Вода – це ваш найкращий друг, особливо лужна, приміром “Боржомi”. Вона буде корисною після всіх випитих келихів шампанського та вина.

Розділяємо. Як то кажуть “Жінкам квіти, а дітям морозиво”. Таким правилом необхідно керуватися і за столом. Не змішуємо за один прийом солодке, солоне, смажене.

Після застілля варто влаштувати собі розвантажувальний день. Попити трав’яні чаї, поїсти овочеві салати або супи. Головне, щоб це були овочі, які містять багато клітковини.

Рухайтесь. Вихідні — це можливість вийти з автівок і піти на прогулянку. Необхідно більше рухатися та гуляти.

Залиште коментар