Черкаський студент вступив одразу до 11 іноземних університетів

Черкаський студент вступив одразу до 11 іноземних університетів

Випускник бакалаврату навчально-наукового інституту економіки і права Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького Андрій Трапізонян навчатиметься у Сполучених Штатах Америки. Про це повідомила прес-служба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького.

Про те, що за два роки активної роботи для досягнення своєї мети йому вдалося вступити в  University of Arkansas, хлопець повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook. За словами Андрія, це потребувало наполегливої праці. Спочатку він проаналізував більше 50-ти університетів. Складав іспити, давав інтерв’ю, вів переговори з представниками різних вишів та організацій. У його дворічному доробку понад 100 конкурсних статей. Взяв участь у понад 25 конкурсах незалежних фондів світу. Йому вдалося вступити в 11 університетів — юридичних шкіл.

Андрій Трапізонян пише: «Ни цента своих собственных финансов. Только труд и вера. И я, черт подери, это сделал. Горд называться новым международным студентом University of Arkansas. Буду расширять кругозор и профессионализм в юридической школе университета. Планирую задействовать себя не только в юриспруденции, так как я человек разносторонне развивающийся, и всегда стараюсь черпать знания и навыки из разных сфер деятельности».

Пост про приємну звістку містить і слова подяки всім людям та організаціям, які підтримали старання тепер іноземного студента США з України. Згадує хлопець і викладачів Черкаського національного. Доцент кафедри державно-правових дисциплін, кандидат юридичних наук Геннадій Волошкевич, який теж рекомендував студента до навчання, говорить, що Андрій цього насправді заслуговує та є прикладом для нашої молоді.

Залиште коментар