Понад 30 осіб знайшли роботу у Великому Хуторі на Драбівщині

Понад 30 осіб знайшли роботу у Великому Хуторі на Драбівщині

Сільськогосподарське товариство «Росток» розташоване у селі Великий Хутір, що на Драбівщині, діє на території району вже 15 років та займається вирощуванням зернових, бобових і олійних культур. А нещодавно тут прийняли на роботу ще 33 осіб. Про це повідомляє Драбівський РЦЗ.

«У нашому господарстві працює понад 50 чоловік – це трактористи, водії, комбайнери, підсобні робітники – люди, які люблять свою роботу, що приносить користь не тільки для всієї громади села але й району, області в цілому. Земля, на якій ми працюємо, обробляється власною технікою. В найближчий час плануємо збільшити обсяги виробництва продукції та її реалізації, розширити асортимент сільськогосподарської продукції та залучити нових інвесторів і компаньйонів до співпраці, забезпечити та розвинути умови для ведення тваринництва, а саме головне збільшити робочі місця як мінімум до 80 працюючих. Для вирішення кадрового питання будемо традиційно звертатися до районного центру зайнятості, який вже багато років забезпечує нас необхідними спеціалістами», – повідомив керівник с/г товариства Віктор Омелюх.

За словами директора районного центру зайнятості Валерія Хабла завдяки тісній співпраці центру з товариством, із заявлених роботодавцем 212 вакансій укомплектовано 174, що становить 82 % від потреби. Зокрема, у 2017 році роботу на підприємстві знайшли 33 особи, з них 3 особи демобілізовані учасники АТО. Колишні безробітні працевлаштовані на такі посади як: тракторист-машиніст, комірник, кухар, оператор оброблення зерна, прибиральник виробничих приміщень, охоронник тощо. Також 13 безробітних пройшли курси цільового призначення на базі центру зайнятості, за програмою «Дотримання вимог безпеки при технічному обслуговуванні тракторів та сільськогосподарських машин» і 10 осіб – за програмою «Безпека праці при транспортуванні, зберіганні, застосуванні та торгівлі пестицидами і агрохімікатами».

Залиште коментар