Які пільгові категорії дітей мають право на оздоровлення в Черкасах

Зміни до порядку направлення дітей – жителів Черкас, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, до дитячих закладів оздоровлення та відпочинку за рахунок коштів міського бюджету затвердили на засіданні виконавчого комітету.

👉 Зокрема, уточнено перелік документів, які необхідно подати до департаменту для оздоровлення дітей та наголошено на відповідальності батьків, якщо вони доставляють дітей до оздоровчого закладу самі.

Відтепер, згідно з Порядком, разом з іншими документами необхідно буде подати довідку, яка підтверджує зареєстроване місце проживання чи навчання дитини в Черкасах.

Також зазначено, що в разі самостійного супроводження батьками, іншими законними представниками дітей до або з місць оздоровлення та відпочинку персональна відповідальність за життя і здоров’я дітей до передачі їх працівникам відповідного дитячого закладу оздоровлення та відпочинку покладається на батьків, інших законних представників.

🖇 Зазначимо, що оздоровлення та відпочинок дітей здійснюється в межах Програми соціальної підтримки сімей м. Черкаси на 2021-2025 роки.

📌 Докладніше про пільгові категорії черкаських дітей і порядок їх направлення до дитячих закладів оздоровлення та відпочинку за рахунок коштів міського бюджету читайте на нашому сайті http://surl.li/ryfcn

Джерело: департамент соціальної політики ЧМР

Залиште коментар