Благодійну акцію “Зігрій людину” провели у Черкасах

Благодійну акцію “Зігрій людину” провели у Черкасах

Благодійну безстрокову акцію “Зігрій людину” у Черкасах провів киянин Олександр Михальов. Мета заходу, зі слів чоловіка, допомогти людям, які опинилися в складних життєвих умовах зігрітися в холодну пору року.

Про це інформує “Суспільне“.

Олександр Михальов разом із донькою приїхав до Черкас із Києва, аби віддати свої речі тим, хто цього потребує. Теплий одяг чоловік чіпляє на вішаки та кріпить на нього інформаційні наліпки. Далі розвішує його на паркані біля одного із місцевих ліцеїв. Серед одягу – дитяча куртка, вона належить восьмирічній Елізі Михальовій.

“Я взяла свою курточку, бо вона мені уже не потрібна, вона тепла, гарна. Деякі куртки взяли в магазині, деякі із Києва привезли, щоб бабусі, дідусі, діти зігрілися і їм було тепло”, – каже Еліза.

Цю куртку із паркану забирають першою. Черкащанка Мирослава Вдовиченко взяла її для своєї доньки.

“Їй зараз чотири, але вона підросте і буде їй надалі. Я вважаю такі акції корисними , бо в наш час люди якісь злі, а це дуже зближує людей”, – розповідає Мирослава.

Черкащанка Валентина Іляшенко розповідає , що нині одяг дорогий, тому його купує рідко. Для своєї сестри із запропонованих речей обрала теплу куртку.

“Своїй сестрі в село, бо за газ платить, грошей не залишається тому доводиться мені допомагати, а ця курточка дуже гарна буде їй”, – пояснює жінка.

Асортимент одягу попереглядає черкащанка Лідія Шереметьєва. Для потреб свого знайомого вибрала одежину: “У мене є така людина, що я її хочу одягнути, пожилий мужчина, я оце взяла і с удовольствієм йому подарю”.

Таку акцію разом з другом Олександр започаткував минулої осені у Києві. Розповідає, що речі, які вони віддають, користуються попитом серед людей поважного віку: “Якщо у вас є річ якою ви не плануєте більше користуватися, але вона в доброму стані можна просто так повісити в сквері і ця річ може знайти нового власника. Незважаючи на те, що у нас тепла зима, але є багато людей які не мають можливості купити речі”.

Зі слів чоловіка така соціальна акція відбулась у 10 містах України.

Залиште коментар