Для черкаських підприємців проведуть семінар із безпечності харчових продуктів

Для черкаських підприємців проведуть семінар із безпечності харчових продуктів

Семінар на тему «Розробка та впровадження системи управління безпечністю харчової продукції у закладах громадського харчування. Застосування принципів НАССР» відбудеться 15 травня в ДП «Черкасистандартметрології». До участі запрошують представники закладів громадського харчування, пише Діловий регіон. 

У Черкасах швидко зростає кількість закладів громадського харчування і їхні відвідувачі не лише бажають гарно провести час, але й хочуть бути впевненими щодо безпечності харчових продуктів, які вони вживають.

З 01.01.2016 року набули чинності обов’язкові вимоги Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів». Тож тепер обов’язковим є застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах НАССР (ХАССП), які гарантують безпечність харчових продуктів.

Керуючись вимогами закону, для забезпечення високої якості продукції, ресторани і кафе, зобов’язані здійснювати постійний контроль виробництва страв.

Щоб поінформувати власників та адміністраторів закладів громадського харчування про питання безпечності харчової продукції 15 травня ДП «Черкасистандартметрологія» проводить семінар на тему «Розробка та впровадження системи управління безпечністю харчової продукції у закладах громадського харчування. Застосування принципів НАССР».

Лектором запрошено вже відомого черкасцям Сергія Чорного – директора ТОВ «Центр експертних рішень» (м. Київ), кандидата ветеринарних наук, аудитора ISО 9001, FSSC 22000 українського відділення компанії DQSUL.

«Черкасистендартметрологія» запрошує представників закладів громадського харчування Черкаської області до участі у семінарі.

Детальна інформація щодо дати проведення та участі у семінарі за телефоном 0472 37 15 44, e-mail konkyrs@st.ck.ua

Залиште коментар