Посібник викладача Першої гімназії отримав золоту медаль Дев’ятої Міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти-20187»

Посібник викладача Першої гімназії отримав золоту медаль Дев’ятої Міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти-20187»

5 – 17 березня 2018 р. у Київському Палаці дітей та юнацтва відбулася Дев’ята міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти» та Сьома міжнародна виставка освіти за кордоном «World Edu». У виставці взяли участь учасники із 25 регіонів України, Словаччини, Чехії, Німеччини, Іспанії, Канади, Польщі, США, Болгарії, Польщі, Молдови, Грузії, Латвії. 

Роботу виставки супроводжувала змістовна тематична програма, зокрема, відбувалися конференції, презентації, семінари, круглі столи, майстер-класи, панельні дискусії, воркшопи тощо. У роботі виставки взяла участь група представників міського методичного кабінету на чолі із завідуючою Інною Косенковою та директори і заступники директорів загальноосвітніх навчальних закладів м.Черкас.

Саме вони були зацікавлені у взаємному збагаченні досвідом, підвищенні якості освітнього процесу та його науково-методичного забезпечення для нових успіхів у формуванні освітянського простору нашої держави.

Цікаво, що практико-зорієнтований посібник «Упровадження міжнародної програми партнерства шкіл з метою підвищення ефективності освітнього процесу у полілінгвістичній гімназії» Мокрушиної Т.Г., вчителя французької мови Першої міської гімназії м.Черкас, отримав золоту медаль та дипломом Дев’ятої Міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти-20187». Вітаємо Тетяну Григорівну з таким вагомим успіхом!

Залиште коментар