Окремі черкаські депутати наполягають на розпуску виконкому попри законодавчі норми

Окремі черкаські депутати наполягають на розпуску виконкому попри законодавчі норми

Секретар Черкаської міської ради Олександр Радуцький сподівається, що депутати міської ради на найближчій сесії міської ради, засідання якої плануєиться 28.08.17 р., своїм голосуванням подолають вето, накладене міським головою Черкас Анатолієм Бондаренком на рішення сесії міської ради від 10.08.17 р. про розпуск виконкому. Про це він заявив на сьогоднішній прес-конференції, проведеної представниками політичних сил в Черкаській міській раді, зокрема, Блоку Петра Порошенка, ВО «Свобода», Партії вільних демократів, а також колишнім головою організації «УКРОП» у Черкаській області Руслан .

“Але якщо навіть таке рішення не буде ухвалене, то буде запропоноване наступне рішення про розпуск виконавчого комітету., текст якого уже підготовлено”, – повідомив журналістам О.Радуцький. – Потім протягом троьх днів після позачергової сесії ми можемо разом з Анатолієм Бондаренком формувати новий виконком”.

Заперечуючи сам собі, секретар міськради навів приклад минулих років, коли виконком розпускали, але до обрання нового він працював ще 1,5 року. Але цього разу він переконує, що новий  виконком повинен бути сформований і запрацювати відразу після розпуску попереднього. І це не зважаючи на те, що відповідно до чинного законодавства, нові члени виконкому повині пройти спецперевірку, яка займає чимало часу.

 

Залиште коментар