На Черкащині стало на 30 поліцейських більше

На Черкащині стало на 30 поліцейських більше

1 жовтня працювала Поліцейська Комісія ГУ НП у Черкаській області, зокрема, проводились співбесіди з кандидатами на посади слідчих та оперуповноважених. Всього було оголошено конкурс на 26 посад слідчих та 15 посад оперуповноважених. За результатами роботи Поліцейської Комісії було відібрано 17 слідчих та 13 оперуповноважених. 6 осіб не пройшли співбесіду з Поліцейською Комісією. Про це повідомив “Вичерпно” з посиланням на сторінку у «Фейсбуці» Сергія Сухіна.

– На жаль, продовжуємо мати «кадровий голод», та вакантні місця у ГУ НП Черкаської області, — написав голова поліцейської комісії ГУНП у Черкаській області Сергій Сухін. — Але так чи інакше, на 30 нових поліцейських стало більше.

У цьому році будуть проводитись конкурси на 40 посад СРПП та 20 ІТТ.

Сергій Сухін розповів, що не обійшлося і без курйозів. З 18 кандидатів на слідчого лише один кандидат не пройшов співбесіду з Комісією. Ця дівчина виявила повне незнання законодавчої бази. Навіть хто такий поліцейський не вдалося дізнатися, мовчала, мов партизан.

Одному хлопцю під час співбесіди стало зле — дали води та декілька цукерок.

«Проходили співбесіду і декілька кандидатів з села Молодецького Маньківського району. На питання чому кандидати з цього села хочуть йти до поліції, відповідь порадувала – «виїхати з села». Також запам’яталося висловлення одного з кандидатів – «дружина в мене – розуміюча особистість», — розповів Сергій Сухін.

Нагадаємо, в ГУНП у Черкаській області набір поліцейських розпочався ще з січня цього року. Конкурс триває і досі, адже з різних причин поки що не вдається набрати потрібну кількість працівників. У штаті ГУНП — 2634 посади, з яких близько 400 вакантних. Під час відбору, який розпочався в січні, було набрано 138 осіб, але за цей же період близько ста правоохоронців звільнилося з лав поліції.

Залиште коментар