На Черкащині зменшилася виробництво м’ясо-молочної продукції

На Черкащині зменшилася виробництво м’ясо-молочної продукції

Черкащина вносить вагомий внесок у виробництво тваринницької продукції України. За обсягом виробництва м’яса Черкащина посідає 2 місце, молока – 7-ме,  яєць – 8-ме. І це, не зважаючи на спадну динаміку в окремих галузях.

Так, господарствами всіх категорій реалізовано на забій 144,7 тис. тонн худоби та птиці (у живій масі), що на 10% менше порівняно з січнем–квітнем 2016 року.

Також вироблено 153,7 тис. тонн молока (на 2% менше) та 213,8 млн. шт яєць (на 28% більше).

Частка господарств населення у загальному виробництві цих продуктів тваринництва у січні–квітні 2017 року складала відповідно 9%, 36% та 39%.

Про це інформує ”Діловий регіон”.

Залиште коментар